-
-35%Lisa korviVaata
Nosecco vahuvein roosa
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-7°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
Värvus: selge roosa, kerge mulliga. Aroom on värske ja puuviljane, domineerivad valged maasikad ja punased puuviljad. Maitselt hästi tasakaalustatud. Soovitused: Aperitiivina ja magustoitude juurde.
Lisa korviVaata -
-20%Lisa korviVaata
Richard Juhlin Blanc de Blancs alkoholivaba valge vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Blanc de Blancs on elegantne, kergema happega alkoholivaba vahuvein, mille valmimisele on kaasaaidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin. Laagerdunud tammevaatides 12 kuud. Vahuveinis on säilinud viinamarjade loomulikud aroomid ja maitseomadused. Maitse märksõnad on Granny Smith õun, mesi, laim, sidrunikoor ja mandel.
Sobib hästi aperitiiviks ja mereandide või salatiroogade kõrvale.Lisa korviVaata -
-20%Lisa korviVaata
Richard Juhlin Pinot Noir alkoholivaba roosa vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Pinot Noir
Valmistatud Pinot Noiri viinamarjadest. Laagerdunud tammevaatides 12 kuud. Maitse on mõnusalt värkse, märksõnadeks on suvised marjad, tsitrus ja õun. Valmimisele on kaasa aidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Vinada Crispy Chardonnay alkoholivaba vahuvein 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:20cl
PÄRITOLUMAA
Holland/Prantsusmaa
Alkoholivaba vahuvein on valmistatud Prantsusmaa Chardonnay viinamarjasordist Languedoc’i piirkonnast. Vahuvein on kuiv, värske särtsaka iselooma, maitses tulevad esile valged puuviljad õun, melon ja meeldiva lõppnoodin tsitrus-sidrun.
Alkoholi eemaldamine toimub vaakumekstraktsiooni abil: täielikult kääritatud baasvein dealkoholiseeritakse vaakumis madalal temperatuuril. Mida madalam on temperatuur alkoholist vabastamise ajal, seda rohkem säilivad aroomid ja seeläbi maitse.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Vinada Rosé Tempranillo alkoholivaba vahuvein 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Holland/Hispaania
Alkoholivaba roosa vahuvein valmistatud Hispaania La Mancha Tempranillo viinamrjasordist. Maitses tulevad esile punased marjad, vaarikas, punane kirss.
Alkoholi eemaldamine toimub vaakumekstraktsiooni abil: täielikult kääritatud baasvein dealkoholiseeritakse vaakumis madalal temperatuuril. Mida madalam on temperatuur alkoholist vabastamise ajal, seda rohkem säilivad aroomid ja seeläbi maitse.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Vinada Airén Gold alkoholivaba vahuvein 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:20cl
PÄRITOLUMAA
Holland/Hispaania
Alkoholivaba vahuvein on valmistatud Hispaania Airén viinamarjasordist La Mancha piirkonnast. Vahuvein on kuiv, värske ja särtsaka iseloomuga, maitses tulevad esile valged puuviljad.
Alkoholi eemaldamine toimub vaakumekstraktsiooni abil: täielikult kääritatud baasvein dealkoholiseeritakse vaakumis madalal temperatuuril. Mida madalam on temperatuur alkoholist vabastamise ajal, seda rohkem säilivad aroomid ja seeläbi maitse.
Serveerida 6-8 kraadi juures.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Bellini Extra Virgin oliiviõli 3 L
PÄRITOLUMAAItaalia Piirkond: Sabina (Rieti), UmbriaKülmpressitud ekstra neitsioliiviõliAasta: 2024 pressitudÕlis kasutatavad oliivisordid: Carboncella, Frantoio, Leccino, Raja, Moraiolo ja RosciolaVärvus: KollakasrohelineAroom: Puuviljane, vihjed värsketele köögiviljadele, värskele heinale.Maitseomadused: Tunda on kergelt mõrkjat ja piprast järelmaitset, mis on omane just Carboncella sordile, eriti hästi on tunda kuumtöötlemata toidus.Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Bellini Extra Virgin oliiviõli 500 ml
PÄRITOLUMAAItaalia Piirkond: Sabina (Rieti), UmbriaKülmpressitud ekstra neitsioliiviõliAasta: 2024 pressitudÕlis kasutatavad oliivisordid: Carboncella, Frantoio, Leccino, Raja, Moraiolo ja RosciolaVärvus: KollakasrohelineAroom: Puuviljane, vihjed värsketele köögiviljadele, värskele heinale.Maitseomadused: Tunda on kergelt mõrkjat ja piprast järelmaitset, mis on omane just Carboncella sordile, eriti hästi on tunda kuumtöötlemata toidus.Lisa korviVaata -
-25%Lisa korviVaata
UUS! Carl Jung Glüh’chen alkoholivaba glögi
Alc. 0.4%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Saksamaa
Vürtsikas talvine jook, maitses on tunda kaneeli, apelsini ja nelki
Serveerida kuumalt.
Pärast avamist hoida külmas ja tarbida 3 päeva jooksul.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Tohi Virgin džinni alkoholivaba alternatiiv
Alc. 0.0%
Kogus:50cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Tohi Virgin on maitseküllane alkoholivaba, naturaalsete vürtsidega destilleeritud jook. Tohi Virgin on käsitööna valminud ainulaadne jook, mis pakub värsket ja tasakaalustatud maitseelamust. Maitses tunned džinnile iseloomulikke kadakamarja, koriandri, kardemoni ja tsitruse noote. Ei ole lisatud suhkrut.Kasuta Tohi Virginit kokteilides džinni asemel.Sega 4cl Tohi Virginit rohke jää ja 200 ml toonikuga, lisa viil apelsini ning jahutav kokteil on valmis.Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Vinada Airén Gold alkoholivaba vahuvein 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Holland/Hispaania
Alkoholivaba vahuvein on valmistatud Hispaania Airén viinamarjasordist La Mancha piirkonnast. Vahuvein on kuiv, värske ja särtsaka iseloomuga, maitses tulevad esile valged puuviljad.
Alkoholi eemaldamine toimub vaakumekstraktsiooni abil: täielikult kääritatud baasvein dealkoholiseeritakse vaakumis madalal temperatuuril. Mida madalam on temperatuur alkoholist vabastamise ajal, seda rohkem säilivad aroomid ja seeläbi maitse.
Serveerida 6-8 kraadi juures.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Vinada Crispy Chardonnay alkoholivaba vahuvein 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Holland/Prantsusmaa
Alkoholivaba vahuvein on valmistatud Prantsusmaa Chardonnay viinamarjasordist Languedoc’i piirkonnast. Vahuvein on kuiv, värske särtsaka iselooma, maitses tulevad esile valged puuviljad õun, melon ja meeldiva lõppnoodin tsitrus-sidrun.
Alkoholi eemaldamine toimub vaakumekstraktsiooni abil: täielikult kääritatud baasvein dealkoholiseeritakse vaakumis madalal temperatuuril. Mida madalam on temperatuur alkoholist vabastamise ajal, seda rohkem säilivad aroomid ja seeläbi maitse.
Lisa korviVaata