Veiniriiul

  • 0 out of 5

    MULL Barbara

    Alc. kuni 1%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75 cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Eesti

    Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.

    7.30
  • 0 out of 5

    MULL° alkoholivaba käsitöö õunasiider

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 33 cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Eesti

    Eesti esimene alkoholivaba käsitöösiider. Valmistatakse keerulisel meetodil, kus kõigepealt saab valmis n.ö. tavaline siider ning siis keerulise väljaaurutus meetodiga aurutatakse välja alkohol. Järgi jääb kerge ja mõnus jook, mis maitseb sarnaselt siidrile väga hästi. Kuumutamisega väljutatud alkoholist tingituna on järelmaitses aimatav karamelline magus maitse. Valmistatud 2017 aasta 4-5 Eesti sügisõuna sordist.

    
        
    2.80
  • 0 out of 5

    VinoSobrio alkoholivaba punane kuiv vahuvein 0,0%, extra-dry

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

    Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75cl

     

     

    PÄRITOLUMAA

    Itaalia

     

    VIINAMARJASORT

    Erinevate viinamarjade segu

     

    Suurepärane punane kuiv vahuvein, maitselt tummisem, domineerivad punased küpsed marjad. Täusliku maitsebuketi poolest on sobiv serveerida aperatiiviks kui ka lihatoitude ning dessertide juurde. Väga madala suhkrusisaldusega, VinoSobrio veinides on ligi 70% vähem kaloreid kui traditsioonilises veinis. Vein on filtreeritud erilisil moel jätmata jääke alkoholist. 

     

    10.50
  • 0 out of 5

    MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS

    Alc. kuni 1%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75 cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Eesti

    Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.

    6.30
  • 0 out of 5

    VinoSobrio Trebbiano d’Abruzzo, alkoholivaba valge kuiv vein 0,0%,

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

    Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75cl

     

     

    PÄRITOLUMAA

    Itaalia

     

    VIINAMARJASORT

    Trebbiano d’Abruzzo

     

    Elegantselt värske, kerge ning parajalt happeline valge vein. Sobiv kaaslane kergete salatite, kalaroogade, mereandide ja pastaroogade juurde. Vein on filtreeritud erilisil moel jätmata jääke alkoholist. 

     

    8.90
  • 0 out of 5

    Carl Jung alkoholivaba valge vein, Chardonnay 0,5% OTSAS

    Alc. 0,5%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

    Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75cl

     

     

    PÄRITOLUMAA

    Saksamaa

     

    VIINAMARJASORT

    Chardonnay

     

    Puuviljane, pika järelmaitsega alkoholivaba vein.

     

    5.90
  • 0 out of 5

    Aldea 0.0 Rosé Tempranillo vahuvein

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Kogus: 75cl

     

     

    PÄRITOLUMAA

    Hispaania

     

    VIINAMARJASORT

    Tempranillo

     

    Tempranillo viinamarjadest valmistatud alkoholivaba roosa kuiv vahuvein. Vein on puuviljane ja värske, meeldivalt naturaalse maitsega, ei ole listatud erinevaid maitseaineid, õiges tasakaalus.

    7.90
  • 0 out of 5

    Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Itaalia

     

    VIINAMARJASORT

    Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco

     

    Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast!  Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.

    • sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
    • ilma konservantideta;
    • ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
    5.50
  • 0 out of 5

    Giacobazzi valge viinamarjamahlavahujook 0,0% OTSAS

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 75cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Itaalia

     

    VIINAMARJASORT

    Trebbiano ja Malvasia

     

    Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast!   Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.

    • sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
    • ilma konservantideta;
    • ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
    5.50
  • 0 out of 5

    Lapin Kulta alkoholivaba õlu 0.0%

    Alc. 0.0%

    Kogus: 330 ml 

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Soome

    Lapin Kulta alkoholivaba õlu on valmistatud kohalikust Soome odrast, mis kasvatatud Hartwalli lepingulise tootjate poolt. Vesi on puhtaimast põhjaveest. Need parimad põhjamaa looduslikud koostisosad annavad tootele ainulaadne maitse. Traditsioonilise meetodiga valmistatud õllel on humala ja linnase aromaatne kombinatsioon. Maitse on puuviljaline, kergelt tsitruselise alatooniga. Värvus säravalt vaskne.

    0.90
  • 0 out of 5

    MULL° alkoholivaba siider rabarberiga

    Alc. 0,0%

     Serveerimistemperatuur: 6-8°C

     Säilitamistemperatuur: alla 10°C

     Kogus: 33 cl

    PÄRITOLUMAA                                                     

    Eesti

    Alkoholivaba käsitöösiider päris Eesti õuntest, 100% päris mahla sees. Kerge ja mõnus poolkuiv jook, mis maitseb sarnaselt meie teiste siidritega väga hästi. Värskuse teravdamiseks on lisatud  14% värsket rabarberimahla. Valmistatud 2018 aasta 4-5 Eesti sügisõuna sordist ja heast rabarberist.

    
        
    2.80 2.00
  • 0 out of 5

    Patrick Font Mandariini mahl, 1L

     Kogus: 1 liiter

     

     

    PÄRITOLUMAA

    Prantsusmaa

    Lõuna-Prantsusmaa päikese all kasvatatud puuviljadest ja Lyoni piirkonnas toodetud käsitöömahlad ja nektarid. Patrick Font kvaliteetmahlu kasutavad paljud profiköögid toidu valmistamisel üle maailma. Mahlad ja nektarid on naturaalsed ning ilma lisatud suhkruta. Sobivad samuti suurepäraste kokteilide valmistamiseks, 100% naturaalsed mahlad.

    10.00