Barton & Guestier alkoholivaba valge vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-6°C
Kogus:75cl
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Aroom on delikaatselt lilleline ja meeldivalt puuviljane. Maitselt poolkuiv, kerge, värske, puuviljane ja meeldivalt balanseeritud.
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
8.50€ Algne hind oli: 8.50€.6.00€Current price is: 6.00€.
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
6.30€
ISH alkoholivaba Espumante 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt mõnusa happega ja meeldiva peene mulliga.
ISH Espumante on valmistatud Hispaaniast pärit Aireni viinamarjadest. Alkoholivaba vahuveini tegemiseks kasutatakse de-alkoholiseerimist ehk baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini aroom ja maitse.
Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.
11.50€
UUS! Aldea Muscat alkoholivaba valge vahuvein 0,0% OTSAS
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Hispaania
VIINAMARJASORT
Puhas, särav õlgkollase tooniga. Intensiivne, pisut roosise aroomiga. Küpsete viinamarjade järelmaitsega.
7.50€
MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€