Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Lambrusco ja Sangiovese
Valmistatud 95% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega magusam mineraaliderikas jook.
- magusa mekiga aga sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
7.50€
Barton & Guestier alkoholivaba valge vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-6°C
Kogus:75cl
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Aroom on delikaatselt lilleline ja meeldivalt puuviljane. Maitselt poolkuiv, kerge, värske, puuviljane ja meeldivalt balanseeritud.
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
8.50€ Algne hind oli: 8.50€.6.00€Current price is: 6.00€.
Nosecco vahuvein valge
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-7°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
Aroom on värske ja puuviljane, tunda küpseid troopilisi puuvilju, tsitruselisi ja kollaseid lilli. Maitse on poolmagus, värske ja puuviljane. Tunda küpseid puuvilju- aprikoose, nektariine, pirne, kollaseid õunu ja tsitruselisi. Järelmaitse pikk ja puuviljane. Sobivus: Aperitiiv, seltskonnavein, idamaine köök, vürtsikad toidud, sushi, sashimi, erinevad suupisted- tapas´e valik, juustud.
7.50€
Richard Juhlin Pinot Noir alkoholivaba roosa vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Pinot Noir
Valmistatud Pinot Noiri viinamarjadest. Laagerdunud tammevaatides 12 kuud. Maitse on mõnusalt värkse, märksõnadeks on suvised marjad, tsitrus ja õun. Valmimisele on kaasa aidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin.
12.90€