Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Lambrusco ja Sangiovese
Valmistatud 95% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega magusam mineraaliderikas jook.
- magusa mekiga aga sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
7.50€
MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
6.30€
UUS!Copenhagen Sparkling Tea BLÅ 0.0% kääritatud teejook
Alc. 0,0%
Kogus:75cl
Kääritatud teejook
Sparkling Tea BLÅ on õrna Jasmiini, kummeli tsitruseliste aroomidega. Sellele järgneb valgete teede hoolikast valikust tulenev ümar maitse ning roheliste teede maitsete keerukus ja sügavus. Lõppmaitse on pikk ja viimistletud Darjeeling esimese tõmmise tanniinidega.
BLÅ on ideaalne alkoholivaba aperitiiv, mis sobib erinevate eelroogadega, taimetoitude või kergetemate pearoogadega või magustoitude juurde.
Gluteenivaba, madala suhkrusisaldusega, vegan.
20.50€
ISH alkoholivaba Espumante 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt mõnusa happega ja meeldiva peene mulliga.
ISH Espumante on valmistatud Hispaaniast pärit Aireni viinamarjadest. Alkoholivaba vahuveini tegemiseks kasutatakse de-alkoholiseerimist ehk baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini aroom ja maitse.
Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.
11.50€