MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
Loe edasiVaata0 out of 5
Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Mereröövli Aare
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: 10- 15°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Puhas marjarikas ja kergelt gaseeritud mahl, ilma e-aineteta. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Toote maitsestamisel kasutatud rafineerimata roosuhkrut.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Lyre’s Classico alkoholivaba vahuvein
Alc. kuni 0,0%
Kogus: 250 ml
PÄRITOLUMAA
Austraalia
Alkoholivaba vahuvein.
Maitse:Rohelise õuna hapukus, millele järgneb pehme pirni-, virsiku- ja punase õuna rikkalik maitse.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Richard Juhlin Blanc de Blancs alkoholivaba valge vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Blanc de Blancs on elegantne, kergema happega alkoholivaba vahuvein, mille valmimisele on kaasaaidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin. Siidine tekstuur tuleneb tammevaatides laagerdumisest, 12 kuud, säilitades viinamarjade loomulikud aroomid ja omadused. Maitse märksõnad on Granny Smith õun, mesi, laim, sidrunikoor ja mandel.
Sobib hästi aperitiiviks ja mereandide või salatiroogade kõrvale.Lisa korviVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
BioBerry alkoholivaba astelpajuglögi 0,0%
Alc. kuni 0,0%
Serveerimistemperatuur: kuumutada 50-60 °C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 0,5 L
PÄRITOLUMAA
Eesti
Naturaalsest astelpaju täismahlast valmistatud glögi, mõnus hapukas, pisut vürtsikas, aromaatne ja soojendav jook külmadeks õhtuteks.Loe edasiVaata