
MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
Loe edasiVaata0 out of 5
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
UUS! ISH alkoholivaba Espumante 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Taani
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt mõnusa happega ja meeldiva peene mulliga.
ISH Espumante on valmistatud Hispaaniast pärit Aireni viinamarjadest. Alkoholivaba vahuveini tegemiseks kasutatakse de-alkoholiseerimist ehk baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini aroom ja maitse.
Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.
Lisa korviVaata -
0 out of 5
Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Lambrusco ja Sangiovese
Valmistatud 95% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega magusam mineraaliderikas jook.
- magusa mekiga aga sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Zonin Cuvée Zero alkoholivaba vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-7°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Glera
Zonin Cuvee Zero on dealkoholiseeritud vahuvein. Esmalt valmib klassikaline vein, mis seejäerel väga madala rõhuga keskkonnas dealkoholiseeritakse. Madala rõhu käes lendub alkohol ka madalamatel temperatuuridel ning veinis säilib seeläbi rohkelt värskust ning ei teki tavalisele dealkoholiseerimisele omaseid nüannse.
Särtsakas ja värskendav õunte ja tsitruseliste maitse.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Veuve Du Vernay alkoholivaba vage vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Poolmagus, ümar ja heas tasakaalus alkoholivaba vahuvein, mis on ideaalne aperatiiv või kaaslane dessertide kõrvale
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
Lisa korviVaata