Suurt populaarsust koguvad alkoholivabad kokteilid nimetusega ‘moktailid’. Alkoholivabad peod ja baarid on kasvav trend maailmas, eriti suuremates maailma pealinnades. Inimeste arvamus alkoholivabadest kokteilidest on muutumas ning aina rohkem proovitakse erinevaid põnevaid mokteilide retsepte. Siinkohal jagame teile populaarsemaid retsepte Pierre Zero valge vahuveini ning Pierre Zero punase veiniga:
Mimosa 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- apelsinimahl
Valmistamine: Valage pool pokaali apelsinimahla ning teine pool Pierre Zéro valget vahuveini.
Bellini 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- virsikunektar
- grenadiini siirup
Valmistamine: Valage pool pokaalil virsikumahla ning teine pool Pierre Zéro valget vahuveini. Lisage lõpuks lusikatäis gernadiini siirupit.
Kir Royal 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- mustsõstra siirup
Valmistamine: Valage pokaali Pierre Zéro valget vahuveini ning lisage lusikatäis mustsõstra siirupit.
Frizzy Tea 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- must tee
Valmistamine: Valage pool klaasi musta teed (ilma suhkruta) ning teine pool Pierre Zéro valget vahuveini. Maitsestamiseks lisada mõned sidruniviilud.
Apple Frizz 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- õunasorbett
Valmistamine: Asetage pokaali põhja pall õunasorbetti ning valage peale Pierre Zéro valget vahuveini.
Black Satin 0.0%
- Pierre Zéro valge vahuvein
- Alkoholivaba tume õlu
Valmistamine: Valage pool klaasi tumedat alkoholivaba õlut ning teine pool Pierre Zéro valget vahuveini.
Mulled wine 0.0%
- 1 liiter Pierre Zéro punast veini
- 30 cl vett
- 1 tähtaniis
- 1 nelk
- näputäis ingveripulbrit
- näputäis kaneeli
- näputäis muskaatpähklit
- riivitud poole sidruni koor
Valmistamine: Lisage kõik koostisosad ning kuumutage 10 kuni 15 minutit, katke pott ning laske seista pool päeva. Serveerimisel filtreerige ning pakkuge kuumalt.
Spritz 0.0%
- 5cl Bitterit
- Pierre Zéro valget vahuveini
- 2 viilu apelsini
- 1 viil sidrunit
- 3 tilka Tabascot
Valmistamine: Lisage klaasipõhja 5cl Bitterit ning valage Pierre Zéro valget vahuveini. Lisage apelsini ja sidruni viilud ning lisage vürtsiks 3 tilka Tabascot.