-
Lisa korviVaata
UUS! Abavas Alkoholivaba Glögi
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Läti
Imelise maitsega alkoholivaba hõõgvein, maitses domineerivad mustsõstar, nelk, kardemon ja kaneel. Naudi seda soojendatult, eriliste maitsenüansside saavutamiseks lisa ka tsitruselisi, näiteks apelsini või sidrunit.Toote võib sisaldada loomulikku sadet.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Blossa Sparkling & Spices vahuvein glögi vürtsidega 0.5%
Alc. 0.5%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Rootsi
Vürtsikas ja marjane alkoholivaba vahuvein.Blossa Sparkling & Spices on segu alkoholivabast veinist ja traditsioonilistest glögivürtsidest nagu nelk, kaneel, ingver ja kardemon. Suurepärane alkoholivaba alteratiiv klassikalisele glögile pühadelaual.Blossa on tuntud kui Põhjamaade armastatuim glögi.Serveerida jahutatult 6 kraadi juures või koos jää ning apelsiniviiluga.Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Château del ISH alkoholivaba vahuvein Rosé 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Taani
Mõnusalt värske marjase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt happeline ja meeldivalt peene mulliga.Château del ISH Sparkling Rosé on segu Merlot ja Pinot Noir viinamarja sortidest, mis mõlemad pärinevad Lõuna-Saksamaalt Rheingau piirkonnast. Baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini varoom ja maitse.Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina ja koos värskete salatite, sushi, pehmete juustude ja kreemise risottoga.Serveerimistemperatuur 8-10°C Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
UUS! Château del ISH Sparkling White 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Taani
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt happeline ja meeldivalt peene mulliga.Château del ISH Sparkling White on segu Pinot Blanc ja Silvaner viinamarja sortidest, mis mõlemad pärinevad Lõuna-Saksamaalt Rheingau piirkonnast. Baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimalikult ehe veini aroom ja maitse.Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.Lisa korviVaata