-
Loe edasiVaata
Adnams alkoholivaba valge vein, Sauvignon Blanc 0,5%
Alc. 0,5%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Hispaania/Inglismaa
VIINAMARJASORT
Sauvignon Blanc
Adnams alkoholivaba valge veini aroomis domineerivad tsitruselised noodid. Maitselt magusam ja puuviljane. Sobib väga hästi grillitud kala ning kanasalatite juurde.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata
Pierre Grand Réserve alkoholivaba valge vein/magus 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Magus vein. Erk kuldkollane värvus. Virsiku ja valge lille aroom. Aprikoosi, vanilli ja meehõnguline maitse, täidlane tasakaal ja mõnus magusus.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
Pierre Zéro Chardonnay alkoholivaba valge vein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Kuldkollane värv, sädelev, vaid kergelt mullitav. Puuviljane maitse, mida tasakaalustab õrn värskus.
Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata
Pierre Zéro Grand Réserve alkoholivaba punane vein/magus 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Merlot
Sügavpunane värv, külluslik küpsete puuviljade aroom. Maitse on magusam, täidlane ja struktureeritud, selles aimub punaseid puuvilju, vürtse ja vanilli lõhna. Kompleksne ja ajatult elegantne. Sobib nautimiseks liharoogadeg, vürtsikate roogade ja juustuga.
Pierre Zéro punane vein sisaldab ilma alkoholi kahjuliku mõjuta kõiki punase veini kasulikke omadusi tänu alkohoolsele kääritamisele, mis säilitab veinis kõik traditsioonilised punase veini positiivsed omadused.
Lisa korviVaata -
Loe edasiVaata
Carl Jung punane alkoholivaba vein, Cabernet Sauvignon 0,5%
Alc. 0,5%
Serveerimistemperatuur: 16-18°C
Säilitamistemperatuur: kuni 18°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Saksamaa
VIINAMARJASORT
Cabernet Sauvignon
Põldmarjade ja pähkliste järelnootidega, rikkaliku punase värvusega vein.
Loe edasiVaata