VinoSobrio alkoholivaba punane kuiv vahuvein 0,0%, extra-dry
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Erinevate viinamarjade segu
Suurepärane punane kuiv vahuvein, maitselt tummisem, domineerivad punased küpsed marjad. Täusliku maitsebuketi poolest on sobiv serveerida aperatiiviks kui ka lihatoitude ning dessertide juurde. Väga madala suhkrusisaldusega, VinoSobrio veinides on ligi 70% vähem kaloreid kui traditsioonilises veinis. Vein on filtreeritud erilisil moel jätmata jääke alkoholist.
10.50€
Veuve Du Vernay alkoholivaba vage vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Kogus:75cl
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Poolmagus, ümar ja heas tasakaalus alkoholivaba vahuvein, mis on ideaalne aperatiiv või kaaslane dessertide kõrvale
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
8.50€
ISH alkoholivaba Espumante 0.0%
Alc. 0.0%
Kogus:75cl
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt mõnusa happega ja meeldiva peene mulliga.
ISH Espumante on valmistatud Hispaaniast pärit Aireni viinamarjadest. Alkoholivaba vahuveini tegemiseks kasutatakse de-alkoholiseerimist ehk baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini aroom ja maitse.
Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.
11.50€
Zonin Cuvée Zero alkoholivaba vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-7°C
Kogus:75cl
VIINAMARJASORT
Glera
Zonin Cuvee Zero on dealkoholiseeritud vahuvein. Esmalt valmib klassikaline vein, mis seejäerel väga madala rõhuga keskkonnas dealkoholiseeritakse. Madala rõhu käes lendub alkohol ka madalamatel temperatuuridel ning veinis säilib seeläbi rohkelt värskust ning ei teki tavalisele dealkoholiseerimisele omaseid nüannse.
Särtsakas ja värskendav õunte ja tsitruseliste maitse.
9.60€