
MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
-40%
Lisa korviVaata0 out of 5Barton & Guestier alkoholivaba valge vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-6°C
Kogus:75clPÄRITOLUMAA
Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Aroom on delikaatselt lilleline ja meeldivalt puuviljane. Maitselt poolkuiv, kerge, värske, puuviljane ja meeldivalt balanseeritud.
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
8.50€Algne hind oli: 8.50€.5.10€Current price is: 5.10€.Lisa korviVaata -

Lisa korviVaata0 out of 5Château del ISH Sparkling White 0.0% Aasta Vein 2025 kuldmedal!
14.10€Alc. 0.0%
Kogus:75clPÄRITOLUMAA
Taani
Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt happeline ja meeldivalt peene mulliga.Château del ISH Sparkling White on segu Pinot Blanc ja Silvaner viinamarja sortidest, mis mõlemad pärinevad Lõuna-Saksamaalt Rheingau piirkonnast. Baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimalikult ehe veini aroom ja maitse.Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C.Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5Zonin Cuvée Zero alkoholivaba vahuvein 0,0%
9.60€Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 5-7°C
Kogus:75clPÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Glera
Zonin Cuvee Zero on dealkoholiseeritud vahuvein. Esmalt valmib klassikaline vein, mis seejäerel väga madala rõhuga keskkonnas dealkoholiseeritakse. Madala rõhu käes lendub alkohol ka madalamatel temperatuuridel ning veinis säilib seeläbi rohkelt värskust ning ei teki tavalisele dealkoholiseerimisele omaseid nüannse.
Särtsakas ja värskendav õunte ja tsitruseliste maitse.
Lisa korviVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%
5.50€Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75clPÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5Richard Juhlin Pinot Noir alkoholivaba roosa vahuvein/poolkuiv 0,0%
12.90€Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75clPÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Pinot Noir
Valmistatud Pinot Noiri viinamarjadest. Laagerdunud tammevaatides 12 kuud. Maitse on mõnusalt värkse, märksõnadeks on suvised marjad, tsitrus ja õun. Valmimisele on kaasa aidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin.
Lisa korviVaata




