
MULL Barbara
Alc. kuni 1%
 Serveerimistemperatuur: 6-8°C
 Serveerimistemperatuur: 6-8°C
 Säilitamistemperatuur: alla 10°C
 Säilitamistemperatuur: alla 10°C
 Kogus: 75 cl
 Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
- 
	
    -43%  Lisa korviVaata0 out of 5 Lisa korviVaata0 out of 5Kylie Minouge roosa alkoholivaba vahuvein 0,0% parim enne 10.2025 kõlblik kuni 01.2026Alc. 0,0%  Serveerimistemperatuur: 6-8°C Serveerimistemperatuur: 6-8°C Kogus:75cl Kogus:75clPÄRITOLUMAASaksamaa VIINAMARJASORTViinamarjad roheline tee Värske tsitruseliste ja punaste marjade nüanssidega alkoholivaba rosé vahuvein. Kerge ja värskendav värskete maasika nootidega ja kompleksse kuiva lõppmaitsega kompleksse kuiva lõppmaitsega Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, linnuliha, mereannid, pizza, salatid, taimetoidud, väherasvane kala. 12.50€Algne hind oli: 12.50€.7.10€Current price is: 7.10€.Lisa korviVaata
- 
	
     Lisa korviVaata0 out of 5 Lisa korviVaata0 out of 5ISH alkoholivaba Espumante 0.0%11.50€Alc. 0.0%  Kogus:75cl Kogus:75clPÄRITOLUMAA Taani Värske ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vahuvein poolkuiv, värskendavalt mõnusa happega ja meeldiva peene mulliga. ISH Espumante on valmistatud Hispaaniast pärit Aireni viinamarjadest. Alkoholivaba vahuveini tegemiseks kasutatakse de-alkoholiseerimist ehk baasveinilt eemaldatakse peale käärimist õrnalt alkohol, kasutades vaakumdestilleerimis meetodit, et säilitada võimlikult ehe veini aroom ja maitse. Toidusoovitus: Sobib serveerida aperitiivina, valge kala, mereandide ning vürtsikate aasia toitude juurde. Serveerimistemperatuur 8-10°C. Lisa korviVaata
- 
	
     Loe edasiVaata0 out of 5 Loe edasiVaata0 out of 5Nosecco vahuvein roosa8.50€Alc. 0,0%  Serveerimistemperatuur: 6-7°C Serveerimistemperatuur: 6-7°C Kogus: 75cl Kogus: 75clPÄRITOLUMAAPrantsusmaa Värvus: selge roosa, kerge mulliga. Aroom on värske ja puuviljane, domineerivad valged maasikad ja punased puuviljad. Maitselt hästi tasakaalustatud. Soovitused: Aperitiivina ja magustoitude juurde. Loe edasiVaata
- 
	
     Loe edasiVaata0 out of 5 Loe edasiVaata0 out of 5Giacobazzi valge viinamarjamahlavahujook 0,0% OTSAS5.50€Alc. 0,0%  Serveerimistemperatuur: 6-8°C Serveerimistemperatuur: 6-8°C Säilitamistemperatuur: alla 10°C Säilitamistemperatuur: alla 10°C Kogus: 75cl Kogus: 75clPÄRITOLUMAAItaalia VIINAMARJASORTTrebbiano ja Malvasia Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook. - sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
 Loe edasiVaata
- 
	
     Lisa korviVaata0 out of 5 Lisa korviVaata0 out of 5Veuve Du Vernay alkoholivaba vage vahuvein 0,0%8.50€Alc. 0,0%  Serveerimistemperatuur: 8-10°C Serveerimistemperatuur: 8-10°C Kogus:75cl Kogus:75clPÄRITOLUMAAPrantsusmaa VIINAMARJASORT100% Muscat Poolmagus, ümar ja heas tasakaalus alkoholivaba vahuvein, mis on ideaalne aperatiiv või kaaslane dessertide kõrvale Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala. Lisa korviVaata

 
                                 
                                


