MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
Loe edasiVaata0 out of 5
Giacobazzi valge viinamarjamahlavahujook 0,0% OTSAS
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano ja Malvasia
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
BioBerry alkoholivaba astelpajuglögi 0,0%
Alc. kuni 0,0%
Serveerimistemperatuur: kuumutada 50-60 °C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 0,5 L
PÄRITOLUMAA
Eesti
Naturaalsest astelpaju täismahlast valmistatud glögi, mõnus hapukas, pisut vürtsikas, aromaatne ja soojendav jook külmadeks õhtuteks.Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Kuusk&kardemon toonik
Alc. 0,0%
Kogus: 250 ml
PÄRITOLUMAA
Eesti
Tervendavate kuuseokste, värskelt jahvatatud kardemoniseemnete ja hõrgu sidrunikoore kooslus. Naudi jahutatult, jääga. Sobib suurepäraselt kokteili valmistamiseks Lahhentagge Flâneuri alkoholivaba džinniga.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata