Veuve Du Vernay alkoholivaba vage vahuvein 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Kogus:75cl
VIINAMARJASORT
100% Muscat
Poolmagus, ümar ja heas tasakaalus alkoholivaba vahuvein, mis on ideaalne aperatiiv või kaaslane dessertide kõrvale
Toidusoovitus: aperitiiv, eelroad, idamaine roog, mereannid, salatid, väherasvane kala.
8.50€
Richard Juhlin Pinot Noir alkoholivaba roosa vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Pinot Noir
Valmistatud Pinot Noiri ja Chardonnay viinamarjadest. Siidine tekstuur tuleneb tammevaatides laagerdumisest, 12 kuud. Maitse märksõnadeks on suvised marjad, tsitrus ja roheline Granny Smith õun. Valmimisele on kaasa aidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin.
12.90€
Mereröövli Aare
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: 10- 15°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Puhas marjarikas ja kergelt gaseeritud mahl, ilma e-aineteta. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Toote maitsestamisel kasutatud rafineerimata roosuhkrut.
6.60€
Richard Juhlin Blanc de Blancs alkoholivaba valge vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Blanc de Blancs on elegantne, kergema happega alkoholivaba vahuvein, mille valmimisele on kaasaaidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin. Siidine tekstuur tuleneb tammevaatides laagerdumisest, 12 kuud, säilitades viinamarjade loomulikud aroomid ja omadused. Maitse märksõnad on Granny Smith õun, mesi, laim, sidrunikoor ja mandel.
Sobib hästi aperitiiviks ja mereandide või salatiroogade kõrvale.
12.90€
Carl Jung alkoholivaba vahuvein 0,5%
Alc. 0,5%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Saksamaa
Poolkuiv vahuvein, maitselt puuviljane.
8.50€