-
Loe edasiVaata
Põhjaka alkoholivaba glögi
Alc. kuni 0,0%
Serveerimistemperatuur: kuumutada 50-60 °C
Kogus: 0,5 L
PÄRITOLUMAA
Eesti
Põhjaka glögi on mõnusalt vürtsine ja magusama mekigaKoostis: rabarber, sõstar ja kuusk.Loe edasiVaata -
Wösel Ingveri-Mee-Sidruni Shrub
Alc. 0.0%
Kogus: 500cl
PÄRITOLUMAA
Eesti, Saaremaa
Ingveri- Mee-Sidruni SHRUB on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii värskendava ja energiat andva alkoholivaba kokteili valmistamiseks. Samuti on Shrubist meeldiv valmistada soojendav tee või võtta lihtsalt lahjendamata kujul shotina.
Ingveri-mee-sidruni SHRUB on valmistatud ingveri- ja sidrunitoormahlast, meest (ei ole lisatud muid suhkruid), Toode on kuumutamata, seetõttu säilivad seal vajalikud vitamiinid, mineraalid ja antioksüdandid.
Alkoholivaba kokteil
- 50 ml Wösel Shrub´i
- 250 -300 ml mulliga vett
- Jää
Mulliveega valmistatud kokteil on maitsev alternatiiv olukorras, kus pakutud jookide valik piirdub alkoholi või suhkruste limonaadidega. Shrubist valmistatud kokteil on ühteaegu maitsev ning tervislik.
Soojendav tee
- 40 ml Wösel Shrub´i
- 200-250 ml kuuma vett
Loe edasiVaata -
Wösel Astelpaju-Vaarika Shrub
Alc. 0.0%
Kogus: 500ml
PÄRITOLUMAA
Eesti, Saaremaa
Astelpaju-Vaarika SHRUB on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii värskendava ja energiat andva alkoholivaba mokteili valmistamiseks. Samuti on Shrubist meeldiv valmistada soojendav tee või võtta lihtsalt lahjendamata kujul shotina.
Astelpaju-Vaarika SHRUB on valmistatud astelpaju-, vaarika-, ingveri- ja sidrunitoormahlast, agaavisiirupist (ei ole lisatud muid suhkruid) Toode on kuumutamata, seetõttu säilivad seal vajalikud vitamiinid, mineraalid ja antioksüdandid. Sobib veganitele
Alkoholivaba kokteil
- 50 ml Wösel Shrub´i
- 200-250 ml (mulli)vett
- Jää + soovi korral laimi viil.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Lahhentagge Flâneuse
Alc. 0,0%
Kogus: 50 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Flâneuse on aromaatne ja kuiv alkoholivaba versioon džinnist. Valmistatud ehedatest Saaremaa kadakamarjadest.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Kuusk&kardemon toonik
Alc. 0,0%
Kogus: 250 ml
PÄRITOLUMAA
Eesti
Tervendavate kuuseokste, värskelt jahvatatud kardemoniseemnete ja hõrgu sidrunikoore kooslus. Naudi jahutatult, jääga. Sobib suurepäraselt kokteili valmistamiseks Lahhentagge Flâneuri alkoholivaba džinniga.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Kadakas&mandariin toonik
Alc. 0,0%
Kogus: 250 ml
PÄRITOLUMAA
Eesti
Värske kooslus saaremaistest kadakaokstest ja särtsakatest mandariinikoortest. Naudi jahutatult, jääga. Sobib suurepäraselt kokteili valmistamiseks Lahhentagge Flâneuri alkoholivaba džinniga.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Õllenaut Kaineken alkoholivaba õlu 0.5%
Alc. 0,5%
Kogus: 330 ml
PÄRITOLUMAA
Eesti
Spetsiaalpärmiga pruulitud Kaineken on täisvereline alkoholivaba õlu. Maitses on tunda õrn röstleiva nüanss ja järelmaitses humalane noot. Suurepärane värskendav alternatiiv tradistisoonilisele session IPA-le.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Mereröövli Aare
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: 10- 15°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Puhas marjarikas ja kergelt gaseeritud mahl, ilma e-aineteta. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Toote maitsestamisel kasutatud rafineerimata roosuhkrut.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
MULL° alkoholivaba käsitöö õunasiider
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 33 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Eesti esimene alkoholivaba käsitöösiider. Valmistatakse keerulisel meetodil, kus kõigepealt saab valmis n.ö. tavaline siider ning siis keerulise väljaaurutus meetodiga aurutatakse välja alkohol. Järgi jääb kerge ja mõnus jook, mis maitseb sarnaselt siidrile väga hästi. Kuumutamisega väljutatud alkoholist tingituna on järelmaitses aimatav karamelline magus maitse. Valmistatud 2017 aasta 4-5 Eesti sügisõuna sordist.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
Loe edasiVaata