- Sa ei saa lisada toodet "Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%" ostukorvi, kuna seda ei ole laos.
-
Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Lambrusco ja Sangiovese
Valmistatud 95% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega magusam mineraaliderikas jook.
- magusa mekiga aga sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Mereröövli Aare
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: 10- 15°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Puhas marjarikas ja kergelt gaseeritud mahl, ilma e-aineteta. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Toote maitsestamisel kasutatud rafineerimata roosuhkrut.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
VinoSobrio alkoholivaba punane kuiv vahuvein 0,0%, extra-dry
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Erinevate viinamarjade segu
Suurepärane punane kuiv vahuvein, maitselt tummisem, domineerivad punased küpsed marjad. Täusliku maitsebuketi poolest on sobiv serveerida aperatiiviks kui ka lihatoitude ning dessertide juurde. Väga madala suhkrusisaldusega, VinoSobrio veinides on ligi 70% vähem kaloreid kui traditsioonilises veinis. Vein on filtreeritud erilisil moel jätmata jääke alkoholist.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
MULL° null BLUSH alkoholivaba vahukas (kuni 1%) OTSAS
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti vaarikatest ja Eesti mustikatest vahuveini valmistamise meetodil. Väga maitsev ja stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Aldea 0.0 Rosé Tempranillo vahuvein
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Hispaania
VIINAMARJASORT
Tempranillo
Tempranillo viinamarjadest valmistatud alkoholivaba roosa kuiv vahuvein. Vein on puuviljane ja värske, meeldivalt naturaalse maitsega, ei ole listatud erinevaid maitseaineid, õiges tasakaalus.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Giacobazzi valge viinamarjamahlavahujook 0,0% OTSAS
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano ja Malvasia
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Ükssarviku Unistus
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: 10- 15°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Puhas marjarikas ja kergelt gaseeritud mahl, ilma e-aineteta. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Toote maitsestamisel kasutatud rafineerimata roosuhkrut.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
Carl Jung alkoholivaba vahuvein, 0,5% OTSAS
Alc. 0,5%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Saksamaa
Poolkuiv vahuvein, maitselt puuviljane.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata
MULL° null ROSE alkoholivaba vahukas (kuni 1%)
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Poolmagus alkoholivaba mõnusa mulliga vahukas. Valmistatud Eesti õuntest, Eesti maasikatest ja Eesti heast rabarberist vahuveini valmistamise meetodil. Ülimalt maitsev ja väga stiilne jook, kus maitsed on omavahel põimunud täiuslikku tasakaalu.
Loe edasiVaata