MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
Loe edasiVaata0 out of 5
BioBerry alkoholivaba astelpajuglögi 0,0%
Alc. kuni 0,0%
Serveerimistemperatuur: kuumutada 50-60 °C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 0,5 L
PÄRITOLUMAA
Eesti
Naturaalsest astelpaju täismahlast valmistatud glögi, mõnus hapukas, pisut vürtsikas, aromaatne ja soojendav jook külmadeks õhtuteks.Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Carl Jung alkoholivaba vahuvein, 0,5% OTSAS
Alc. 0,5%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Saksamaa
Poolkuiv vahuvein, maitselt puuviljane.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
VinoSobrio alkoholivaba punane kuiv vahuvein 0,0%, extra-dry
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Erinevate viinamarjade segu
Suurepärane punane kuiv vahuvein, maitselt tummisem, domineerivad punased küpsed marjad. Täusliku maitsebuketi poolest on sobiv serveerida aperatiiviks kui ka lihatoitude ning dessertide juurde. Väga madala suhkrusisaldusega, VinoSobrio veinides on ligi 70% vähem kaloreid kui traditsioonilises veinis. Vein on filtreeritud erilisil moel jätmata jääke alkoholist.
Loe edasiVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Aldea 0.0 Rosé Tempranillo vahuvein
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Hispaania
VIINAMARJASORT
Tempranillo
Tempranillo viinamarjadest valmistatud alkoholivaba roosa kuiv vahuvein. Vein on puuviljane ja värske, meeldivalt naturaalse maitsega, ei ole listatud erinevaid maitseaineid, õiges tasakaalus.
Loe edasiVaata -
0 out of 5
Giacobazzi punase viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 8-10°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Lambrusco ja Sangiovese
Valmistatud 95% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega magusam mineraaliderikas jook.
- magusa mekiga aga sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata