MULL Barbara
Alc. kuni 1%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75 cl
PÄRITOLUMAA
Eesti
Rohkest rabarberimahlast poolkuiv alkoholivaba mull. Maitsev ja kelmika rabarberi-roosa värvusega, kus maitse on suurepärases tasakaalus.
7.30€
Laost otsas
- Kirjeldus
Kirjeldus
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisladus 247 kJ/59 kcal, rasvad 0,2g, millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 13,6 g, millest suhkrud 11g, valgud 0,2g, sool 0,0g.
Koostisosad: rabarbarimahl(34%), arooniamahl(1%), vaarikamahl(10%), vesi, süsihappegaas, suhkur. Ei ole lisatud säilitus-, lõhna- ega maitseaineid.
Related Products
-
Loe edasiVaata0 out of 5
Giacobazzi roosa viinamarjamahlavahujook 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Itaalia
VIINAMARJASORT
Trebbiano, Malvasia ja Lambrusco
Valmistatud 100% naturaalsest viinamarjamahlast! Suurepäraste maitseomadustega, magus ja mineraaliderikas jook.
- sisaldab ainult viinamarjades sisalduvat suhkrut;
- ilma konservantideta;
- ei sisalda säilitus- ega värvaineid.
Loe edasiVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Richard Juhlin Blanc de Blancs alkoholivaba valge vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Chardonnay
Blanc de Blancs on elegantne, kergema happega alkoholivaba vahuvein, mille valmimisele on kaasaaidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin. Siidine tekstuur tuleneb tammevaatides laagerdumisest, 12 kuud, säilitades viinamarjade loomulikud aroomid ja omadused. Maitse märksõnad on Granny Smith õun, mesi, laim, sidrunikoor ja mandel.
Sobib hästi aperitiiviks ja mereandide või salatiroogade kõrvale.Lisa korviVaata -
Lisa korviVaata0 out of 5
Richard Juhlin Pinot Noir alkoholivaba roosa vahuvein/poolkuiv 0,0%
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Säilitamistemperatuur: alla 10°C
Kogus:75cl
PÄRITOLUMAA
Languedoc-Roussillon, Prantsusmaa
VIINAMARJASORT
Pinot Noir
Valmistatud Pinot Noiri ja Chardonnay viinamarjadest. Siidine tekstuur tuleneb tammevaatides laagerdumisest, 12 kuud. Maitse märksõnadeks on suvised marjad, tsitrus ja roheline Granny Smith õun. Valmimisele on kaasa aidanud maailmakuulus šampanjaekspert Richard Juhlin.
Lisa korviVaata -
VAATALisa korviVaata0 out of 5
Florentina alkoholivaba punaste marjade orgaaniline viinamarja vahujook
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Prantsusmaa, Pierre Chavin veinimaja
Suurepäraste maitseomadustega sertifitseeritud orgaaniline viinamarja vahujook. Valmistatud orgaaniliselt kasvatatud viinamarjadest.
Mahe, keskmise magususega. Lisatud punase viinamarja Cabernet Sauvignoni mahla, maitses on rohkelt mustika, põldmarja ja vaarika värskust.
Lisa korviVaata -
Loe edasiVaata0 out of 5
Aldea 0.0 Rosé Tempranillo vahuvein
Alc. 0,0%
Serveerimistemperatuur: 6-8°C
Kogus: 75cl
PÄRITOLUMAA
Hispaania
VIINAMARJASORT
Tempranillo
Tempranillo viinamarjadest valmistatud alkoholivaba roosa kuiv vahuvein. Vein on puuviljane ja värske, meeldivalt naturaalse maitsega, ei ole listatud erinevaid maitseaineid, õiges tasakaalus.
Loe edasiVaata